Wij zijn ma t/m vr. telefonisch bereiken tussen 10 en 15.00 uur of per WhatsApp: +31 (0)6 - 199 55 422
U kunt ons ook PER E-MAIL bereiken als u vragen hebt: Wij proberen uw vraag of verzoek binnen 4 uur te beantwoorden.


Vanen

Vanen

Grotere vanen en autovanen

Wij als levancier van vanen kunnen u perfect bedienen met full-colour bedrukte satijnen vanen. Een complete collectie vanen in vele maten van klein tot groot, met franjes en uitgevoerd in satijn. De startkosten voor het aanleveren van een eigen logo/ontwerp zijn eenmalig € 25,00 maar wilt u het ontwerp in de toekomst hergebruiken dan betaald u deze kosten niet meer. 
Voor aanvang van de productie van uw vanen ontvangt u een e-mailproef ter goedkeuring. Na ontvangst van uw goedkeuring worden uw vanen gedrukt en geproduceerd. 
Hou er rekening mee dat de gemiddelde levertijd 3 weken (na goedkeuring ontwerp) is voor vanen. Hebt u een spoedbestelling? We kunnen altijd overleggen plegen en inzien of de planning het toelaat. Neem dan voortijdig aan uw bestelling contact op via e-mail: 

 

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
AV1014 Autovaan Satijn ±10x14 cm. - dubbelzijdig bedrukt met ophangtouwtje
De autovanen worden gedrukt aan voor- en achterzijde in full-colour op glanssatijn en voorzien van een ophangkoord. Afgewerkt met franje in de kleur(combinatie) van uw keuze. Bedrukking is in full-colour en kan zelfs in fotokwaliteit worden gedrukt. MINIMALE AFNAME 50 STUKS &..
€ 3,99 Incl. BTW: € 3,30
VerlanglijstWishlist
AV9105 Autovaan Satijn 9x10 cm. - dubbelzijdig bedrukt met ophangtouwtje
De autovanen worden gedrukt aan voor- en achterzijde in full-colour op glanssatijn en voorzien van een ophangkoord. Afgewerkt met franje in de kleur(combinatie) van uw keuze. Bedrukking is in full-colour en kan zelfs in fotokwaliteit worden gedrukt. MINIMALE AFNAME 50 STUKS &..
€ 3,79 Incl. BTW: € 3,13
VerlanglijstWishlist
PVG2030 - Puntvaan Satijn met dubbele voering (achterzijde in Satijn - formaat 20x30cm)
PVG2030 - Puntvaan Satijn met dubbele voering (achterzijde in Satijn - formaat 20x30cm)   De Vanen worden gedrukt in Full-Colour op wit satijn en eventueel voorzien van een houten ophanging. De bedrukking van de (sport)afbeelding of uw eigen logo wordt in full-colour verzorgd. ..
€ 11,75 Incl. BTW: € 9,71
VerlanglijstWishlist
PVG2540 - Puntvaan Satijn met dubbele voering (achterzijde in Satijn - formaat 25x40cm)
PVG2540 - Puntvaan Satijn met dubbele voering (achterzijde in Satijn - formaat 25x40cm)   De Vanen worden gedrukt in Full-Colour op wit satijn en eventueel voorzien van een houten ophanging. De bedrukking van de (sport)afbeelding of uw eigen logo wordt in full-colour verzorgd. Dr..
€ 17,67 Incl. BTW: € 14,60
VerlanglijstWishlist
SVG1320 - Schildvaan Satijn met dubbele voering (achterzijde in Satijn - formaat 13x20 cm)
SVG1320 - Schildvaan Satijn met dubbele voering (achterzijde in Satijn - formaat 13x20 cm)   De Vanen worden gedrukt in Full-Colour op wit satijn en eventueel voorzien van een houten ophanging. De bedrukking van de (sport)afbeelding of uw eigen logo wordt in full-colour verzorgd. ..
€ 7,88 Incl. BTW: € 6,51
VerlanglijstWishlist
SVG2030 - Schildvaan Satijn met dubbele voering (achterzijde in Satijn - formaat 20x30cm)
SVG2030 - Schildvaan Satijn met dubbele voering (achterzijde in Satijn - formaat 20x30cm)   De Vanen worden gedrukt in Full-Colour op wit satijn en eventueel voorzien van een houten ophanging. De bedrukking van de (sport)afbeelding of uw eigen logo wordt in full-colour verzorgd. ..
€ 10,99 Incl. BTW: € 9,08
VerlanglijstWishlist

Wij verwerken uw tekst altijd gratis op uw sportprijs, medaille of ander artikel.
Kies eventueel een GRATIS een afbeelding uit onze lijst om uw artikel compleet te maken!
Ook kunnen wij een eigen logo van uw bedrijf of vereniging voor u plaatsen, indien hier de mogelijkheid voor is.
Wij verwerken uw bestelling met de grootste zorg en verzenden uw artikelen voor uw opgegeven afleverdatum.
(Briefverzending vanaf € 2,95 of pakketzending voor € 8,50 binnen Nederland/België - Bestellingen boven €149 worden GRATIS GELEVERD)