Wij zijn bereikbaar via WhatsApp: +31 (0)6 - 199 55 422 (24-7 bereikbaar). U kunt ook uw vraag per e-mail stellen via:
Wij streven er naar uw bericht binnen 4 werkuren te beantwoorden.

Medailles zelf monteren/plakken?

VANAF NU ZELFS 20 cent KORTING per medaille indien u uw medailles zelf monteert! 

 

Uw medailles zelf monteren? Het is heel makkelijk in 2 stappen met "de 3 ingrediënten"!


De medailles zijn makkelijk zelf samen te stellen. Trommel een paar vrijwilligers op en ga gezellig samen te werk! Uit service ontvangt u ook enkele stickers (1-2 stuks) meer, zodat u ook nog een keer fout kunt plakken. Gelukkig is het geen 'rocket science' om de zelfklevende afbeeldingen te plakken, dus 1-2 afbeeldingen is in de meeste gevallen genoeg. (indien u later toch nog afbeeldingen te kort komt terwijl u meer afbeeldingen van ons hebt ontvangen, zijn de extra kosten voor de klant en kunt u de benodigde afbeeldingen bestellen via de volgende pagina: https://terracottasportprijzen.com/accessoires_sportprijzen/losse_afbeelding 


Hieronder volgt een korte uitleg hoe u dit aanpakt en zo de leuke zelfmontage korting kunt ontvangen bij uw bestelling. Tijdens het bestellen van uw medailles krijgt u de keuze om uw medailles te laten monteren of dat u dit zélf wenst te doen. Indien u de medailles zelf wilt monteren, selecteert u de optie: "Ja, zelfklevende afbeeldingen, medailles en halslinten LOS LEVEREN." De webshop geeft u dan automatisch de KORTING voor de zelfmontage (verrekend in de stuksprijs) en u ontvangt de '3 ingrediënten' netjes thuis. 


Wij verwerken uw tekst altijd gratis op uw sportprijs, medaille of ander artikel.
Kies eventueel een GRATIS een afbeelding uit onze lijst om uw artikel compleet te maken!
Ook kunnen wij een eigen logo van uw bedrijf of vereniging voor u plaatsen, indien hier de mogelijkheid voor is.
Wij verwerken uw bestelling met de grootste zorg en verzenden uw artikelen voor uw opgegeven afleverdatum.
(Briefverzending vanaf € 3,95 of pakketzending voor € 5,95 binnen Nederland/België - Bestellingen boven €149 worden GRATIS GELEVERD)