Vanaf heden kun je je bestelling weer bij ons AFHALEN in Babylonienbroek!
Bestel dus vandaag nog je sportprijzen, bekers en awards, sjerpen, medailles etc.

Wij zijn ma t/m vr. telefonisch bereikbaar tussen 11.00 en 18.00 uur en/of per WhatsApp: +31 (0)6 - 199 55 422 (24-7 bereikbaar)
Je kunt ook je vraag per e-mail stellen via: Wij streven er naar je bericht binnen 4 uur te beantwoorden.
(Naast het verzenden van je bestelling kun je deze ook afhalen bij onze afhaalbalie. Wij hebben geen showroom!)


De tekst op uw Sportprijzen en Medailles worden gratis verwerkt. ALLE vermeldde prijzen in onze webshop zijn inclusief BTW.
Kies eventueel een GRATIS EEN AFBEELDING UIT ONZE LIJST om uw artikel compleet te maken!
Ook kunnen wij EEN EIGEN LOGO VAN UW BEDRIJF OF VERENIGING verwerken, indien hier de mogelijkheid voor is.
Bij grote vanen zijn de eenmalige aanloop- en ontwerpkosten € 10,00, omdat dit een compleet ontwerp omvat en de aanloopkosten en fabrikagekosten hoger zijn.

|*MEGASALE*| TC112DH Medailles - Hoogglans Metaal Ø 50mm. met gratis breed halslint - gewicht ±31 gram

Artikelnummer: TC112DH-MEGA
Levertijd of Voorraad
voor dit produkt is:
2-3 werkdagen, sneller i.o.
prijs p.st. incl. BTW: € 1,00 Excl.BTW: € 0,83

Beschikbare opties:


* Kleurkeuze medaille:
* Kleurkeuze in Halslint:

GRATIS tekst voorzijde ONDER afbeelding (max. 25 tekens):

GRATIS tekst voorzijde BOVEN afbeelding (max. 20-25 tekens):

* Extra tekst achterzijde medaille?:Tekst achterzijde (transparant label 32mm) (max. 30 tekens):

Tekst achterzijde 2e regel (optioneel):

Tekst achterzijde 3e regel (optioneel):

* GRATIS Afbeelding of EIGEN LOGO gebruiken:Nummer gratis afbeelding uit onze lijst / Naam van eigen logo of oud bestelnummer:

Upload uw eigen logo (eps, pdf, psd, ai, jpeg en tiff) indien nodig:
Bestand uploaden

* Zelf uw artikelen monteren? :* uiterlijke leverdatum (wanneer wilt u het in huis hebben?):

Bestellen
Het minimum te bestellen aantal is 10.

|*MEGASALE*| TC112DH Medailles - Hoogglans Metaal Ø 50mm. met gratis breed halslint - gewicht ±31 gram

Uw medaille wordt gratis voorzien van uw persoonlijke tekst aan de voorzijde van de medaille. Wij adviseren om niet meer dan 20-25 tekens per tekstregel in te geven bij 'tekst boven de afbeelding' en 'tekst onder de afbeelding'. Deze tekst wordt rondom de afbeelding geplaatst, maar er zijn natuurlijk maar een beperkt aantal karakters beschikbaar om de tekst leesbaar te kunnen houden. We hopen dan ook dat u ons advies volgt omdat anders het risico aanwezig is dat uw tekst wordt verkleint waardoor deze nog nauwelijks leesbaar is. 

In het midden kunt u een gratis afbeelding uit onze afbeeldingenlijst laten plaatsen. Het afbeeldingnummer dat correspondeert met de afbeelding die u wenst, vult u in bij het vakje 'Nummer gratis afbeelding' tijdens het bestellen van uw artikel.
U kunt ook kiezen om een eigen logo of ontwerp te laten verwerken in uw artikel(en). Wij bedrukken uw logo/ontwerp in full-color in onze eigen productie ruimte waardoor wij snel en acuraat kunnen leveren. Het aanleveren van een eigen logo niets extra indien u een logo aanlevert in jpg, png, pdf, ai of eps. Indien wij grote aanpassingen dienen te verrichten aan het aangeleverde logo om deze te kunnen verwerken nemen wij contact met u op en overleggen wij de mogelijkheden.

  • Selecteer voor een nieuw aan te leveren logo "Upload eigen afbeelding en wij bedrukken deze in full-color op uw artikel" en upload uw logo direct bij "bestand uploaden".
     
  • Selecteer voor een logo/ontwerp dat wij in ons archief hebben "Bij eerdere bestelling logo al aangeleverd" en vul bij "nummer gratis afbeelding" een kleine verwijzing naar uw logo/ontwerp. Wij kunnen dan uw logo/ontwerp makkelijker terugvinden in ons archief. De webshop berekend automatisch geen extra kosten wanneer u deze keuze selecteert.
     

De medailles zijn gemaakt van METAAL in de kleur GOUD, ZILVER of BRONS en worden gratis geleverd met het Bonte Halslint, Rood-Wit-Blauw (NL) of het Belgische halslint (Zwart-Geel-Rood). U hebt ook de keuze uit vele andere kleuren halslint. Kiest u hiervoor dan betaald u een kleine toeslag.

Wij monteren al uw medailles en zijn dus meteen klaar om uit te reiken. Wilt u de zelfklevende afbeelding zélf plakken en het halslint zelf aanhaken aan de medaille? Wij geven u dan een zeer AANTREKKELIJKE KORTING! Lees hier over het zelf monteren van uw medailles: https://terracottasportprijzen.nl/medailles_zelfmonteren

 


Wij verwerken uw tekst altijd gratis op uw sportprijs, medaille of ander artikel.
Kies eventueel een GRATIS een afbeelding uit onze lijst om uw artikel compleet te maken!
Ook kunnen wij een eigen logo van uw bedrijf of vereniging voor u plaatsen, indien hier de mogelijkheid voor is.
Wij verwerken uw bestelling met de grootste zorg en verzenden uw artikelen voor uw opgegeven afleverdatum.
(Briefverzending vanaf € 3,95 of pakketzending voor € 5,95 binnen Nederland/België - Bestellingen boven €149 worden GRATIS GELEVERD)