Tijdens de vakantieperiode staan wij gewoon voor u klaar!
Plaats nu je bestelling via onze makkelijk webshop en wij zorgen voor een snelle levering.
Bestel snel sportprijzen, (zwemdiploma)medailles, sjerpen of plaquette's.

Wij zijn bereikbaar via WhatsApp: +31 (0)6 - 199 55 422 (24-7 bereikbaar). Je kunt ook je vraag per e-mail stellen via:
Wij streven er naar je bericht binnen 4 uur te beantwoorden.

De tekst op uw Sportprijzen en Medailles worden gratis verwerkt. ALLE vermeldde prijzen in onze webshop zijn inclusief BTW.
Kies eventueel een GRATIS EEN AFBEELDING UIT ONZE LIJST om uw artikel compleet te maken!
Ook kunnen wij EEN EIGEN LOGO VAN UW BEDRIJF OF VERENIGING verwerken, indien hier de mogelijkheid voor is.
Bij grote vanen zijn de eenmalige aanloop- en ontwerpkosten € 10,00, omdat dit een compleet ontwerp omvat en de aanloopkosten en fabrikagekosten hoger zijn.

▓ nog 65 stuks ▓ TC4005-RD - Medaille 40mm Goudglans met RODE inkleuringen

Artikelnummer: TC4005-RD
Levertijd of Voorraad
voor dit produkt is:
65
prijs p.st. incl. BTW: € 0,99€ 1,25 Excl.BTW: € 0,82

Beschikbare opties:


* Beschikbare kleur:


* Kleurkeuze Halslint:

GRATIS tekst voorzijde BOVEN afbeelding (max. 20-25 tekens):

GRATIS tekst voorzijde ONDER afbeelding (max. 25 tekens):

* Extra tekst achterzijde medaille?:Tekst achterzijde (transparant label 32mm) (max. 30 tekens):

* GRATIS Afbeelding of EIGEN LOGO gebruiken:Nummer gratis afbeelding uit onze lijst / Naam van eigen logo of oud bestelnummer:

Upload uw eigen logo (eps, pdf, psd, ai, jpeg en tiff) indien nodig:
Bestand uploaden

* Zelf uw artikelen monteren? :* uiterlijke leverdatum (wanneer wilt u het in huis hebben?):

Bestellen
Het minimum te bestellen aantal is 10.

|*OP=OP*| TC4005-RD - Carnavalsmedaille 40mm Goudglans met RODE inkleuringen

Uw medaille wordt gratis voorzien van uw persoonlijke tekst aan de voorzijde van de medaille. Wij adviseren om niet meer dan 20-25 tekens per tekstregel in te geven bij 'tekst boven de afbeelding' en 'tekst onder de afbeelding'. Deze tekst wordt rondom de afbeelding geplaatst, maar er zijn natuurlijk maar een beperkt aantal karakters beschikbaar om de tekst leesbaar te kunnen houden. We hopen dan ook dat u ons advies volgt omdat anders het risico aanwezig is dat uw tekst wordt verkleint waardoor deze nog nauwelijks leesbaar is. 

In het midden kunt u een gratis afbeelding uit onze afbeeldingenlijst laten plaatsen. Het afbeeldingnummer dat correspondeert met de afbeelding die u wenst, vult u in bij het vakje 'Nummer gratis afbeelding' tijdens het bestellen van uw artikel.
U kunt ook kiezen om een eigen logo of ontwerp te laten verwerken in uw artikel(en). Wij bedrukken uw logo/ontwerp in full-color in onze eigen productie ruimte waardoor wij snel en acuraat kunnen leveren. Het aanleveren van een eigen logo kost helemaal niets extra en wij bewaren uw logo/ontwerp in ons archief. In de toekomst kunt u uw logo/ontwerp makkelijk hergebruiken op al onze artikelen in ons assortiment. Bewaar uw bestelnummer en vul deze in bij 'Nummer gratis afbeelding uit onze lijst / Naam van eigen logo of oud bestelnummer:'. Dan weten we uw oude logo weer te vinden. Geef de (nieuwe) onder- en boventekst in en wij produceren weer uw medailles naar wens. 

  • De medailles zijn gemaakt van METAAL in HOOGGLANS GOUDKLEUR MET RODE INKLEURINGEN en worden gratis geleverd met een halslint in de kleur(combinatie) van uw keuze. Wij monteren al uw medailles en zijn dus meteen klaar om uit te reiken. Wilt u de afbeelding zelf plakken en het halslint zelf aanhaken aan de medaille? Dan kunnen wij u een aantrekkelijke korting verlenen! 

 

Personaliseer uw product met uw tekst
Gratis Tekst voorzijde Wij voorzien uw product(en) gratis van uw persoonlijke tekst aan de voorzijde van de medaille(s) rondom de afbeelding die in het midden wordt geplaatst. De afbeeldingen in de foto's van de artikelen hier op onze website zijn alleen ter voorbeeld in de medailles geplaatst. Tijdens het bestellen ziet u de tekstvakken 'tekst boven de afbeelding' en 'tekst onder de afbeelding. Hier geeft u uw persoonlijke tekst in, die wij voor u verwerken op uw product(en). Wij verwerken alle teksten en afbeeldingen in onze eigen productieruimte waardoor wij sneller en accurater kunnen leveren! Wij verdelen (centreren) uw tekst netjes over de beschikbare ruimte. Het advies is om, niet meer dan 20 - 25 tekens per tekstregel te gebruiken bij een afbeelding van 25mm. en u mag 30-35 tekens per tekstregel gebruiken bij een afbeelding van 50mm. Wilt u meer tekst op uw medailles plaatsen? Dit kan wel, maar u moet bedenken dat wij de tekst kleiner maken naar mate er meer tekst wordt opgegeven. Daarom vragen wij om ons advies te volgen.
Uw produc(ten) voorzien van gratis afbeelding of eigen logo
GRATIS afbeelding U kunt een gratis afbeelding uit onze afbeeldingenlijst kiezen en het nummer dat correspondeert met de afbeelding invullen bij uw bestelling. U hebt u keuze uit meer dan 500 afbeeldingen. Deze zijn lang niet allemaal bestemd voor de vele sporten die er zijn, maar er staan ook vele neutrale afbeeldingen in en voor speciale gelegenheden.

Wij verwerken uw tekst altijd gratis op uw sportprijs, medaille of ander artikel.
Kies eventueel een GRATIS een afbeelding uit onze lijst om uw artikel compleet te maken!
Ook kunnen wij een eigen logo van uw bedrijf of vereniging voor u plaatsen, indien hier de mogelijkheid voor is.
Wij verwerken uw bestelling met de grootste zorg en verzenden uw artikelen voor uw opgegeven afleverdatum.
(Briefverzending vanaf € 3,95 of pakketzending voor € 5,95 binnen Nederland/België - Bestellingen boven €149 worden GRATIS GELEVERD)