Wij zijn bereikbaar via WhatsApp: +31 (0)6 - 199 55 422 (24-7 bereikbaar). U kunt ook uw vraag per e-mail stellen via:
Wij streven er naar uw bericht binnen 4 werkuren te beantwoorden.

Betaalmogelijkheden

Uiteraard zorgen we bij Terra-Cotta Sportprijzencentrum ervoor dat u veilig en met plezier winkelt. Dat ziet u al meteen wanneer u onze webshop bezoekt en bovenin uw browser het beveiligde slotje ziet. Zo weet u dat veilig kunt rondsurfen in onze webshop. Daarnaast gebruiken we alleen betaalsystemen die qua internettechnologie het meest actueel en vertrouwd zijn. Op deze pagina vind u alle mogelijke betaalwijzen terug, zodat u de betaalmethode kunt kiezen die het best bij u past.

Veilig betalen
De betalingsgegevens die u doorgeeft om de feitelijke betaling te verrichten, zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door Terra-Cotta Sportprijzencentrum worden gelezen of anderszins worden achterhaald. Onderstaande uitleg geeft stapsgewijs aan hoe het betalingstraject verloopt.

Betalingstraject
U hebt een keuze gemaakt voor een bepaald artikel in de webshop en u hebt uw adres- en bezorggegevens ingevuld. Binnen het afrondingsproces verschijnt het betaalscherm met de verschillende betaalmogelijkheden. Hieruit kiest u de gewenste betaalwijze:

Online betalen

Indien u kiest voor een online betaalmethode is bij een succesvolle verwerking uw betaling direct bij ons binnen en kunnen wij uw bestelling meteen in behandeling nemen.

Wij bieden u de volgende online betaalmethodes:

 • Betalen met iDeal in uw eigen bankomgeving
  De meest gekozen betaalmethode van Nederland... Betalen met iDeal is simpel, snel en volkomen veilig. Nadat u voor iDeal heeft gekozen om te betalen en de bestelling heeft afgerond, selecteert u de bank waar u normaal ook al uw online bankzaken regelt. U komt direct op de bekende pagina van uw bank terecht. U logt in en hoeft nergens meer naar om te kijken want alle relevante gegevens zijn dan al voor u ingevoerd. U voldoet daarna de betaling op de voor u welbekende manier en keurt hiermee de betaling goed. U ontvangt daarna een bevestiging van uw bank en keert terug naar de webshop. De bestelbevestiging van de shop heeft u dan inmiddels ook al binnen.
  Alle grote Nederlandse banken worden ondersteund.

   
 • Betalen met Mister Cash in uw eigen bankomgeving
  Betalen met Bancontact Mister Cash is simpel, snel en volkomen veilig. Nadat u voor Bancontact Mister Cash heeft gekozen om te betalen en de bestelling heeft afgerond, selecteert u de bank waar u normaal ook al uw online bankzaken regelt. U komt direct op de bekende pagina van uw bank terecht. U logt in en hoeft nergens meer naar om te kijken want alle relevante gegevens zijn dan al voor u ingevoerd. U voldoet daarna de betaling op de voor u welbekende manier en keurt hiermee de betaling goed. U ontvangt daarna een bevestiging van uw bank en keert terug naar de webshop. De bestelbevestiging van de shop heeft u dan inmiddels ook al binnen.

  Ondersteunde banken waarmee makkelijk met Bancontact Mister cash betaald kan worden zijn: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank.
   
 • Gemakkelijk betalen met uw creditcard of PayPal account
  Creditcard of PayPal tegoed + 3,5% toeslag; 

  wij accepteren EuroCard/MasterCard, Visa en American Express. Helaas zijn wij genoodzaakt een toeslag van 3,5% te rekenen bij het gebruik van een creditcard of betaling via een PayPal account. 

   
 • Cadeau- of tegoedbon; uitgegeven door Terra-Cotta Sportprijzencentrum


U herkent een beveiligde verbinding aan het slotje bovenin uw scherm. Op dat moment wordt u doorgeschakeld van de website van terracottasportprijzen.nl naar het betalingssysteem van één van onze servicepartners; Mollie of PayPal. Zodra één van onze servicepartners uw betaling ontvangen heeft, krijgen wij direct een akkoord binnen. Wij nemen uw bestelling dan meteen in behandeling.

Offline betalen

Bij een offline betaalmethode kan het enige werkdagen langer duren voordat wij uw betaling ontvangen. Omdat uw order pas in behandeling wordt genomen op het moment dat wij uw betaling ontvangen hebben, dient u rekening te houden met een langere levertijd. U kunt kiezen uit de volgende offline (betaal)methodes:

 1. Vooruitbetaling per bank of giro. U kunt na het plaatsen van uw bestelling het totaalbedrag overmaken op één van onze bankrekeningen:
  1. ING Bank: NL80 INGB 0693 4297 55 t.n.v. Terra-Cotta Sportprijzen (BIC/SWIFT: INGBNL2A) 
  2. ING Bank (voormalige Postbank): NL34 INGB 0003 456 100 t.n.v. Sportprijzencentrum Terra Cotta (BIC/SWIFT: INGBNL2A) 

 

Onze servicepartners:

PayPal 

Betaal veilig met uw creditcard via PayPalPayPal verzorgd op een zeer veilige manier uw creditcard betaling (AMEX, Mastercard, VISA) zonder dat u een account bij PayPal hoeft aan te maken. U dient er rekening mee te houden dat uw factuuradres hetzelfde moet zijn als het adres op uw creditcard om uw betaling op de juiste manier af te ronden. Indien u meer informatie wilt over PayPal klik dan hierMollie (iDeal betaling)

Betaal veilig via uw eigen bekende bankomgeving.Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internet bankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internet bankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk altijd al gewend bent. 

 

Orderbevestiging per e-mail

Elke afgeronde bestelopdracht wordt uiteindelijk per e-mail bevestigd met een orderbevestiging. Het is dus belangrijk dat u uw e-mailadres correct op de website ingeeft!
De orderbevestiging per e-mail is geen betalingsbewijs, maar geeft aan dat de bestelprocedure succesvol is doorlopen en dat wij uw order hebben ontvangen. Terra-Cotta Sportprijzencentrum is gerechtigd om bestellingen te weigeren dan wel aanvullende informatie op te vragen.
 

Wij verwerken uw tekst altijd gratis op uw sportprijs, medaille of ander artikel.
Kies eventueel een GRATIS een afbeelding uit onze lijst om uw artikel compleet te maken!
Ook kunnen wij een eigen logo van uw bedrijf of vereniging voor u plaatsen, indien hier de mogelijkheid voor is.
Wij verwerken uw bestelling met de grootste zorg en verzenden uw artikelen voor uw opgegeven afleverdatum.
(Briefverzending vanaf € 3,95 of pakketzending voor € 5,95 binnen Nederland/België - Bestellingen boven €149 worden GRATIS GELEVERD)