Wij zijn bereikbaar via WhatsApp: +31 (0)6 - 199 55 422 (24-7 bereikbaar). U kunt ook uw vraag per e-mail stellen via:
Wij streven er naar uw bericht binnen 4 werkuren te beantwoorden.

Over Ons

Wie is Terra-Cotta Sportprijzencentrum?

 

Door een grote inkoop voor diversen webshop te samen, maakt dat wij scherp kunnen inkopen en produceren. Hierdoor kun jij volop profiteren! Omdat wij ook luisteren naar de ervaringen van onze klanten, kunnen we een zeer hoog serviceniveau leveren. Want als jij je bestelling hebt ontvangen en het is niet naar je zin, wij altijd aan de slag gaan om tot een passende oplossing te komen. Lukt het ons toch niet? Je mag het altijd binnen 14 dagen gratis retourneren. 

 

De levensloop van een bedrijf met 40+ jaar ervaring
 

In mei 1975 werd Terra-Cotta Pottenbakkerij opgericht. Handgedraaide vazen, schalen, potten en later ook handgemaakte naamborden en huiscijfers waren de hoofdartikelen van het bedrijf. Na een florissante start van het bedrijf, ontwikkelden ze na enkele jaren ook Delfsblauwe wandborden met foto's, tegels in Delfblauw en tegeltableau's.
 
In het begin van de jaren 80 werden de artikelen die Terra-Cotta maakte, aangepast naar trofeeën met onderdelen van keramiek. Hun 2 kinderen waren fietscrossers die over heel Nederland deelnamen aan diversen wedstrijden en regelmatig prijzen in de wacht sleepten.
Zo kwamen de eigenaren van Terra-Cotta op het idee om trofeeën te gaan maken voor fietscrossverenigingen die wedstrijden organiseerden. Vanaf 1984 werd de werkplaats gevuld met keramische onderdelen voor trofeeën in diversen kleuren die werden samengesteld en uitgereikt aan winnaars van fietscrosswedstrijden en menig andere sport.
 
Rond 1987-1988 werd er zelfs een complete productielijn opgebouwd, om voor een groothandel in het zuiden van Nederland, keramische onderdelen te vervaardigen voor de Europese markt.
 

De volgende uitbreiding; Vanen en Erelinten

De vraag naar de keramische onderdelen raakte uitgeput en halverwege de jaren '90 werd het bedrijf TeVa overgenomen. Daarmee werd de zeefdrukkunst weer opgepikt en werden er vanen geproduceerd voor grotendeels de Duitse markt. Daarnaast werden er trofeeën, medailles, glastrofeeën, standaards e.d. in het assortiment opgenomen, om een compleet pakket te kunnen leveren aan verenigingen, bedrijven en particulieren.
Eind jaren 90 werd ook vooruitgekeken naar de 21e eeuw. Online verkopen werd de nieuwe trend en met klanten over heel Nederland en West-Europa, was de vraag al eens vaker bij Terra-Cotta neergelegd of een webshop niet een goede oplossing was.  

Een kleine webshop bestaande uit een selectie van de artikelen werd door de klanten met open armen ontvangen. Uiteraard vonden ze dat de service niet achter kon blijven en zo bouwde Terra-Cotta in de loop der jaren verder aan een grote uitgebreide webshop met een nog completer assortiment.
Na jarenlange inzet vonden de oprichters van Terra-Cotta het in 2009 genoeg geweest en gaven zij het stokje over aan dochter Marsha. Samen met haar man Hans werd er nog meer op servicegerichtheid gelet, mede doordat zij samen enkele jaren in de Verenigde Staten hebben gewoond en gewerkt. Het niveau voor service in Nederland vonden zij ver beneden peil en willen daarmee een uitzondering op de regel maken, om een uitstekende en betaalbare service te verlenen naar hun klanten toe.

Een keurmerk maakt dan ook deel uit van het serviceniveau dat Terra-Cotta wenst te bieden voor haar klanten. Zo heeft de klant altijd een periode van 14 dagen om de artikelen gratis retour te sturen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Wij verwerken uw tekst altijd gratis op uw sportprijs, medaille of ander artikel.
Kies eventueel een GRATIS een afbeelding uit onze lijst om uw artikel compleet te maken!
Ook kunnen wij een eigen logo van uw bedrijf of vereniging voor u plaatsen, indien hier de mogelijkheid voor is.
Wij verwerken uw bestelling met de grootste zorg en verzenden uw artikelen voor uw opgegeven afleverdatum.
(Briefverzending vanaf € 3,95 of pakketzending voor € 5,95 binnen Nederland/België - Bestellingen boven €149 worden GRATIS GELEVERD)