Wij zijn bereikbaar via WhatsApp: +31 (0)6 - 199 55 422 (24-7 bereikbaar). U kunt ook uw vraag per e-mail stellen via:
Wij streven er naar uw bericht binnen 4 werkuren te beantwoorden.

Krijg tijdelijk 10% KORTING wanneer u kortingscode vakantie10 gebruikt in uw winkelmandje!

Eigen logo/ontwerp toevoegen?

Uiteraard kunnen wij bij Terra-Cotta Sportprijzencentrum uw logo en/of ontwerp toevoegen aan uw artikelen. Daar waar er een mogelijkheid is voor een eigen afbeelding staat het bij het artikel gemeld.
Wij maken de afbeeldingen geheel in eigen productie dus het aanleveren van uw eigen logo/ontwerp heeft geen invloed op de levertijd van uw artikel. Het verwerken van een eigen logo is dus net zo snel als een gratis afbeelding. 

Aanlevering eigen logo/ontwerp

Wanneer u een keuze hebt gemaakt uit onze artikelen, krijgt u de mogelijkheid om een keuze te maken uit de te verwerken afbeelding. U kunt natuurlijk altijd kiezen voor een afbeelding uit onze gratis afbeeldingenlijst maar een eigen afbeelding van uw bedrijf, vereniging of zelfs een foto is natuurlijk vele malen mooier en persoonlijker.

Vanaf heden kunt u uw ontwerp of logo GRATIS op al onze artikelen uit het assortiment - waar mogelijk - laten verwerken! U dient wel een afbeelding aan te leveren dat niet meer hoeft te worden bewerkt. Wij verwerken uw logo/foto zoals deze wordt aangeleverd. Stel dat wij een persoon uit een foto moeten halen, dan zijn hier extra kosten mee gemoeid. Wij zullen dan contact met uw opnemen en met u de mogelijkheden en kosten bespreken. 

LET OP! Indien u vanen besteld zijn de  aanloop- en ontwerpkosten € 10,00 incl. BTW. Deze kosten worden bij iedere nieuwe bestelling vanen in rekening gebracht. 

Tijdens het bestellen geeft u aan dat u een logo wilt aanleveren door te kiezen voor het volgende:

 

In het volgende vakje kunt u de naam van uw logo meegeven OF (als u dit nog hebt) EEN OUD BESTELNUMMER wanneer u uw logo al eens bij ons hebt aangeleverd.:

 

Nu gaat u uw logo uploaden zodat wij weten welk logo u wilt gebruiken op uw artikel(en):

U klikt op de button "bestand uploaden" en er opent zich een window om de locatie op uw computer op te zoeken en het bestand te selecteren. Nadat u op uw logo/ontwerp hebt gedrukt is het bestand automatisch geüpload. Helaas ziet u geen melding staan dat het logo/ontwerp op de server is aangekomen, maar daar werken wij aan om verwarring te voorkomen.

Nu kunt u de rest van de stappen afmaken en het juiste aantal in uw mandje leggen. Zoals eerder gemeld; het totaalbedrag in uw mandje bevat meteen ook uw logokosten (stuksprijs van het artikel + de logokosten).

Meerdere artikelen bestellen met hetzelfde nieuwe logo? 
Nu hebt u uw eerste artikel in het mandje geplaatst en het logo geüpload. Nu hoeft u dit niet nog een keer te doen bij uw volgende artikelen. Wij gebruiken dan hetzelfde logo bij al uw artikelen, mits u een afbeeldingsnummer opgeeft of een andere logo upload. Alleen als u verschillende logo's wilt gebruiken per artikel dient u steeds een nieuw logo te uploaden bij ieder artikel opnieuw. 

Zo weten wij dat u het aangeleverde logo ook voor deze artikel(en) wilt gebruiken. Wilt u gewoon bij een ander artikel een afbeelding uit onze gratis afbeeldingenlijst gebruiken? Dan geeft u gewoon het nummer van de afbeelding in, die bij onze lijst staat vermeld en wij verzorgen graag een afwijkende afbeelding in het desbetreffende artikel. U kunt dit dus bij elk artikel apart aangeven.

 


Wij verwerken uw tekst altijd gratis op uw sportprijs, medaille of ander artikel.
Kies eventueel een GRATIS een afbeelding uit onze lijst om uw artikel compleet te maken!
Ook kunnen wij een eigen logo van uw bedrijf of vereniging voor u plaatsen, indien hier de mogelijkheid voor is.
Wij verwerken uw bestelling met de grootste zorg en verzenden uw artikelen voor uw opgegeven afleverdatum.
(Briefverzending vanaf € 3,95 of pakketzending voor € 5,95 binnen Nederland/België - Bestellingen boven €149 worden GRATIS GELEVERD)